Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
16 May 2019

Inspired by Nature - Eerlijk en Duurzame Mode

De prachtige fairtrade ponchos en Ikat sjaals zullen je dag opvrolijken en je er zult complimenten mee oogsten! Voel de zachtheid van natuurlijk katoen op je huid en geniet van de warme natuurlijke kleuren, afkomstig van schors, planten, groentes, zaden en bloemen.

De mooie en zacht effen sjaals zijn handgeweven van 100% natuurlijke katoen. De perfecte accessoires voor de lente, zomer en herfst. 

Deze ethisch verantwoorde mode is met de hand gemaakt op een rug-band weefgetouw door getalenteerde Maya vrouwen, geïnspireerd door de kleurrijke hooglanden van Guatemala.

In deze prachtige kleren zal je het zonnetje in huis zijn. En je zult je nog beter voelen in de kennis dat je aankoop van onze fair en duurzaam mode inheemse Maya vrouwen helpt zichzelf te ondersteunen zonder hun eeuwenoude duurzame tradities te verlaten.   

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »